Minin varaosakauppaa jo vuodesta 2000

Yritys

Tervetuloa Minitronin nettisivuille!

Minitron on suomalainen Minin varaosia maahantuova sekä myyvä yritys. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000 ja kokemusta Mineistä löytyy vuosikymmenten ajalta. Toimintamme kattaa kaikki Mini-mallit v. 1959-2000. Suurin osa hinnastomme osista löytyy suoraan laajasta varastostamme. Kaikki osat ovat omaa maahantuontiamme. Panostamme nopeaan toimitukseen sekä laadukkaisiin osiin.

Kaikki hinnastomme tuotteet ovat pääsääntöisesti varastotavaraa. Toimitamme myös muita osia hinnaston ohi, joten jos et löydä etsimääsi, pyydä meiltä toimitusaika-arvio ja tarjous. Koska tavarantoimittajapohjamme on laaja, tilauksesta toimitamme jatkuvasti ja edullisin hinnoin osia myös muihin brittiautoihin.

Minitron on avoinna arkisin ja lauantaisin. Jos haluat noutaa varaosasi paikan päältä, soita ja varmista aina etukäteen, että olemme paikalla. Muina aikoina posti ja Matkahuolto kuljettavat varaosat perille.

Minitron yrityksenä

Vantaalla sijaitseva Minitron on suomalainen Minin varaosia maahantuova sekä myyvä yritys. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000, ja suurin osa hinnastomme osista löytyy suoraan laajasta varastostamme. Kaikki osat ovat omaa maahantuontiamme ja varastomme laajenee jatkuvasti. Panostamme nopeaan toimitukseen sekä laadukkaisiin osiin. Jos haluat noutaa ostoksesi paikan päältä, soita ja varmista aina etukäteen, että olemme paikalla. Muina aikoina posti ja Matkahuolto kuljettavat varaosat perille.

Toimintamme kattaa kaikki Mini-mallit v. 1959–2000 ja henkilökohtaista kokemusta Mineistä meiltä löytyy vuosikymmenten ajalta. Omistuksessamme on vuosien varrella ollut lähes kaikki Mini-mallit, joita on valmistettu ja edelleen tallissamme asustaa lukuisia Minejä. Varaosatoiminnan ohella olemme rakentaneet toivottomanoloisista romuista näyttelyvoittajia, kilpailleet Minillä rata-autoluokassa, järjestäneet kokoontumisajoja ulkomailla ja kiertäneet ympäri Eurooppaa Mini-tapaamisissa.

Tervetuloa Minien varaosien pariin! 

Henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste löytyy tästä linkistä.[pdf]

Yhteystiedot

Minitron Ay
Lapintie 11, 01760 VANTAA
Puh/tel 0400 877 178
Y-tunnus 2369346-0
myynti@minitron.fi

Yhteydenottolomake