Minin varaosakauppaa jo vuodesta 2000

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Yritys

Tervetuloa Minitronin nettisivuille!

Kiva tavata! Mitä saisi olla? Me kohtaamme täällä, koska harrastuksesi kohteena on automerkki, jota ei ole valmistettu yli 20 vuoteen ja me olemme täällä auttaaksemme autosi osatarpeissa, jotta Minisi pysyy liikenteessä. Mini on kiitollinen harrasteauto; sen osat ovat suhteellisen halpoja ja yli 60-vuotiaisiin autovanhuksiinkin saa vielä lähes kaikkia osia. Meiltä löydät varaosat Mineihin vuosilta 1959-2000.

Kaikki hinnastomme tuotteet ovat pääsääntöisesti varastotavaraa. Toimitamme myös muita osia hinnaston ohi, joten jos et löydä etsimääsi, pyydä meiltä toimitusaika-arvio ja tarjous. Koska tavarantoimittajapohjamme on laaja, tilauksesta toimitamme jatkuvasti ja edullisin hinnoin osia myös muihin brittiautoihin.

Minitron yrityksenä

Vantaan Lapinkylässä sijaitseva Minitron on suomalainen Minin varaosia maahantuova sekä myyvä yritys. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000, ja omakohtaista kokemusta Mineistä meiltä löytyy vuosikymmenten ajalta. Suurin osa hinnastomme osista löytyy suoraan mittavasta varastostamme. Kaikki osat ovat omaa maahantuontiamme ja varastomme laajenee jatkuvasti. Panostamme nopeaan toimitukseen sekä laadukkaisiin osiin.

Minitron on avoinna arkisin ja lauantaisin, mutta nyt korona-aikaan toimimme niin, että ennakkoon maksetut noudot voit noutaa yrityksemme ovelta. Kun haluat noutaa varaosasi paikan päältä, soita ja varmista aina etukäteen, että olemme paikalla. Muina aikoina posti ja Matkahuolto kuljettavat varaosat perille.

Toimintamme kattaa kaikki Mini-mallit v. 1959–2000, ja henkilökohtaista kokemusta Mineistä meiltä löytyy vuosikymmenten ajalta. Omistuksessamme on vuosien varrella ollut lähes kaikki Mini-mallit, joita on valmistettu, joten tiedämme mistä puhumme. Varaosatoiminnan ohella olemme rakentaneet toivottomanoloisista romuista näyttelyvoittajia, kilpailleet Minillä rata-autoluokassa, järjestäneet kokoontumisajoja ulkomailla ja kiertäneet ympäri Eurooppaa Mini-tapaamisissa.

Tervetuloa Minien varaosien pariin! 

Henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste löytyy tästä linkistä.[pdf]

Yhteystiedot

Minitron Ay
Lapintie 11, 01760 VANTAA
Puh/tel 0400 877 178
Y-tunnus 2369346-0
myynti@minitron.fi

Yhteydenottolomake

    Cart

    Your Cart is Empty

    Back To Shop