Minin varaosakauppaa jo vuodesta 2000

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Yritys

Tervetuloa Minitronin nettisivuille!

Kiva tavata! Mitä saisi olla? Me kohtaamme täällä, koska harrastuksesi kohteena on automerkki, jota ei ole valmistettu yli 20 vuoteen ja me olemme täällä auttaaksemme autosi osatarpeissa, jotta Minisi pysyy liikenteessä. Mini on kiitollinen harrasteauto; sen osat ovat suhteellisen halpoja, ja yli 60-vuotiaisiin autovanhuksiinkin saa vielä lähes kaikkia osia. Meiltä löydät varaosat Mineihin vuosilta 1959-2000.

Kaikki hinnastomme tuotteet ovat pääsääntöisesti varastotavaraa. Toimitamme myös muita osia hinnaston ohi, joten jos et löydä etsimääsi, pyydä meiltä toimitusaika-arvio ja tarjous. Koska tavarantoimittajapohjamme on laaja, tilauksesta toimitamme jatkuvasti ja edullisin hinnoin osia myös muihin brittiautoihin.

Minitron yrityksenä

Vantaalla sijaitseva Minitron on suomalainen Minin varaosia maahantuova sekä myyvä yritys. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000, ja omakohtaista kokemusta Mineistä meiltä löytyy vuosikymmenten ajalta. Suurin osa hinnastomme osista löytyy suoraan mittavasta varastostamme. Kaikki osat ovat omaa maahantuontiamme ja varastomme laajenee jatkuvasti. Panostamme varsinkin nopeaan toimitukseen ja kattavaan varastoon, sillä kukapa meistä haluaisi odotella osiaan!

Minitron palvelee sinua puhelimitse ja sähköpostitse arkisin sekä lauantaisin. Ennakkoon tilatut ja maksetut noudot voit noutaa yrityksemme ovelta sovittuna aikana. Kun haluat noutaa varaosasi paikan päältä, soita ja varmista aina etukäteen, että olemme paikalla, sillä meillä ei ole kiinteitä aukioloaikoja. Huom. älä luota muista nettilähteistä löytämiisi aukioloaikoihin, sillä emme ehdi niitä siivota pois sitä vauhtia, kun niitä “ilmoitetaan” nettiin. Olemme kuitenkin pääsääntöisesti verkkokauppa eli Posti ja Matkahuolto hoitavat kuljetustarpeet.

Toimintamme kattaa kaikki Mini-mallit v. 1959–2000 ja omistuksessamme on vuosien varrella ollut lähes kaikki Mini-mallit, joita on valmistettu, joten tiedämme mistä puhumme. Varaosatoiminnan ohella olemme rakentaneet toivottoman oloisista romuista näyttelyvoittajia, kilpailleet Minillä rata-autoluokassa, järjestäneet kokoontumisajoja ulkomailla ja kiertäneet ympäri Eurooppaa Mini-tapaamisissa.

Miksi ostaisit meiltä?

Voisimme kehua itseämme vuolaasti, mutta uskottavuuden nimissä annetaan muiden tehdä se. Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja kuluneen vuoden varrelta:

“Jotenkin olen ihastunut teidän kaupan palveluun. 🙂 Kiitos paljon taas.”

“Hienoa työtä kyllä teette siellä. Moottoripyörä harrastusten kanssa sai aina odotella ja kysellä perään. Teidän kanssa toimii niin helposti ja nopeasti et ei viitsi edes muualta katsella.”

“Kiitos TAAS nopeasta palvelusta :)”

 

Ja lopuksi pikkupräntti: henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste löytyy tästä linkistä.[pdf]

Yhteystiedot

Minitron Ay
Lapintie 11, 01760 VANTAA
Puh/tel 0400 877 178
Y-tunnus 2369346-0
myynti@minitron.fi

Yhteydenottolomake

    Cart

    Your Cart is Empty

    Back To Shop