Minin varaosakauppaa jo vuodesta 2000

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Minitron Avoin yhtiön myynti- ja toimitusehdot

1. YLEISET EHDOT

Näitä myyntiehtoja sovelletaan Minitron Avoin yhtiön (jäljempänä Minitron) ylläpitämän, verkko-osoitteessa www.minitron.fi olevan verkkokaupan ja puhelinmyynnin sekä asiakkaan väliseen kauppaan. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta tai puhelinmyynnistä asiakas hyväksyy nämä myyntiehdot.

Minitronilla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkosivuilla. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen lähettämistä. Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

2. TILAAMINEN

2.1 MYYJÄ
Myyjänä toimii Minitron Avoin yhtiö. Yhteystiedot löytyvät Yritys-sivulta.

2.2 ASIAKAS
Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen tai alaikäisellä pitää on huoltajien lupa tilaukselle.

Verkkokaupan käyttäjä on vastuussa henkilökohtaisten yhteystietojensa oikeellisuudesta eikä Minitron ole vastuussa niistä mahdollisista kuluista, jotka syntyvät, jos tilaus lähetetään vanhentuneilla tai väärillä yhteystiedoilla.

2.3 HINNAT
Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Kaikki hinnat koskevat yhtä kappaletta ellei toisin mainita. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Mikäli tuotteen hinta on muuttunut siitä, mitä on ilmoitettu nettisivuilla, Minitron on yhteydessä asiakkaaseen ilmoittaakseen uuden hinnan.

Osien minimihinta per toimitettava tilaus on 10 €.

2.4 TUOTETIEDOT JA TUOTEKUVAT
Kaikki hinnaston tuotekuvat ja varaosanumerot ovat viitteellisiä. Muutokset osan valmistajassa tai mallissa saattavat vaikuttaa sen ulkonäköön.

2.5 TOIMITUSKULUT
Toimitettavaan tilaukseen lisätään toimituskulut.
Rahdinkuljettajilla rahti määräytyy painon tai tilavuuspainon mukaan riippuen siitä kumpi on isompi, ja rahtikulu lisätään tilattujen osien hintaan.

2.6 TOIMITUSTAVAT JA SUUNTAA ANTAVAT HINNAT V. 2024
Postipaketti: alk. S-paketti 7,00 €/M-paketti 9,00 € (postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Saapumisilmoitus tekstiviestinä tilauksen yhteydessä annettuun matkapuhelinnumeroon. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle).
Matkahuolto: XXS-paketti 7,00 €. Lähellä-paketti: alk. 10,50 € (toimitus Matkahuollon yli 2000 noutopisteen verkostoon, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin. Ilmoitus tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun paketti on noudettavissa).
Kontaktiton Osta & Nouda -palvelu Minitronin varastolta: 0 € (vain etukäteen sovitut noudot).

2.7 MAKSUTAVAT
Laskutus ennen toimitusta: Minitron lähettää pdf-laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen maksetut tavarat lähetetään maksutositetta vastaan.

2.8 TOIMITUSAIKA
Minitron pyrkii mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Vakiomuotoisen tilauksen toimitusaika on 0-3 arkipäivää. Mikäli jokin tilatuista tuotteista puuttuu varastosta, Minitron on yhteydessä asiakkaaseen sopiakseen tilauksen jatkokäsittelystä ja/tai ilmoittaakseen päivitetyn toimitusajan.

3. PALAUTUSOIKEUS JA TUOTEVAIHDOT
Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä, asentamisesta tai vahingoista, Minitron pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta tai oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Palautettavia, kuristemuoviin tai muovikalvoon pakattuja osia (mm. laakerisarjat) ei saa purkaa muovipakkauksistaan, sillä jos ne on avattu, niitä ei voida hyväksyä palautuksina. Asiakkaan asentamia tai muokkaamia osia Minitron ei hyvitä.

Tuotteita voi palauttaa sopimalla asiasta ennakkoon Minitronin kanssa. Palautuksissa Minitron maksaa lähetyskulut vain, jos kyseessä on väärin toimitettu osa. Palautuslähetyksen mukana pitää toimittaa kuitti/todistus ostosta sekä tilaajan yhteystiedot ml. pankkitilinumero maksunpalautusta varten.

Minitron ei hyväksy palautuksena hinnaston ulkopuolelta asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita (esim. verhoiluiden osat, jotka tilataan asiakkaan auton vuosimallin ja värin mukaan).

4. REKLAMAATIOT
Ostaja on velvollinen heti lähetyksen vastaanotettuaan tarkastamaan ettei pakkauksessa ole kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita. Mahdolliset vauriot pitää ilmoittaa viipymättä rahtia vastaanotettaessa rahdinkuljettajan edustajalle tai miehittämättömästä pakettiautomaatista noudettaessa ilmoittamalla vahingosta Postin/Matkahuollon asiakaspalvelunumeroon.

Ostaja on lisäksi velvollinen tarkastamaan tavaran ja reklamoimaan mahdollisesta virheestä myyjälle seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ilman aiheetonta viivytystä uhalla, että hän muuten menettää oikeutensa vedota virheeseen.

5. TAKUU JA VASTUUT
Tuotteilla on voimassa tavanomainen takuu ellei toisin mainita. Kilpa- ja virityskäyttöön myytäville osille ei myönnetä takuuta.

Vastuu kuluttaja-asiakkaiden osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan. Vastuu yritysasiakkaita kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Minitron ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

6. IMMATERIAALIOIKEUDET
Verkkokaupassa esille asetettuja tietoja (tuotekuvat, tuotekuvaukset ja hinnat) ei saa kopioida ja ne ovat Minitronin omaisuutta. Kiellon rikkominen katsotaan tekijänoikeusloukkaukseksi, ja siitä voidaan asettaa syytteeseen.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop